ep archivo   sede corporativa de caixabank en barcelona 20240819140403
CAIXABANK - Archivo

CaixaBank ha reorganitzat la direcció de la divisió del banc que dona servei a empreses que facturen fins a 500 milions d'euros. Així, a partir de l'1 de gener del 2025, Luis Cabanas, actual director de CaixaBank Empreses, deixarà el càrrec per jubilació després de 26 anys a l'entitat.

  • 5,11€
  • 0,63%

Cabanas es va incorporar a CaixaBank el 1998 i va liderar i va impulsar la posada en marxa de la divisió del banc especialitzada en empreses fa 17 anys. Des de llavors, ha esdevingut una figura clau per consolidar CaixaBank com una entitat de referència per al teixit empresarial.

Per garantir un traspàs de funcions adequat, el Comitè de Direcció de CaixaBank ha nomenat Marc Benhamou director adjunt de CaixaBank Empreses. A partir de l'1 de gener, Benhamou assumirà el càrrec de director de la divisió en substitució de Cabanas.

Benhamou ocupava des del 2021 la posició de director territorial d'InTouch, el servei de gestió i atenció en línia de CaixaBank.

Es va incorporar a l'entitat el 2001 i en 23 anys de recorregut acumula una àmplia experiència en la gestió del negoci bancari d'empreses. El directiu ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat, entre els quals destaca la seva tasca com a delegat general i com a director territorial a Castella i Lleó, Galícia i Astúries.

En substitució de Benhamou, el Comitè de Direcció de CaixaBank també ha nomenat Juan Manuel Casco director territorial inTouch, on fins ara era el responsable de Transformació Digital. Casco, que assumirà el càrrec amb efecte immediat, ha exercit responsabilitats en àrees com Transformació, Operacions i Compliment Normatiu durant els seus 20 anys de carrera a l'entitat.

Noticias relacionadas

contador