ep una ofimovil de caixabank
CAIXABANK

CaixaBank ha ampliat durant el primer semestre de l'any el servei que presta amb les oficines mòbils per garantir la inclusió financera fins a arribar a un total de 804 poblacions, fet que suposa un 27% més respecte a les localitats ateses pels ofimòbils de l'entitat financera durant els sis primers mesos de l'any passat.

  • 5,38€
  • -0,92%

L'entitat dona cobertura financera amb les seves oficines mòbils en poblacions on resideixen 340.000 persones que, siguin o no clients del banc, poden realitzar les operacions bancàries més habituals, entre les quals destaquen retirar efectiu, fer ingressos i pagar rebuts i impostos a localitats sense oficina bancària o amb restriccions que limiten l'accés als serveis financers.

L'últim any, CaixaBank ha incorporat localitats de les províncies de Lleó i Palència i Guadalajara a les rutes. Al tancament del primer semestre, compta amb un total de 24 oficines mòbils, 18 de les quals recorren més de 53.000 quilòmetres de mitjana al mes i presten servei a tretze províncies de sis comunitats autònomes: Àvila, Burgos, Lleó, Palència i Segòvia, Castella i Lleó, Ciudad Real, Guadalajara i Toledo, Castella-La Manxa, Castelló i València, a la Comunitat Valenciana, Granada, Andalusia, la Comunitat de Madrid i La Rioja.

Així mateix, l'entitat té sis ofimòbils més en reserva per atendre esdeveniments empresarials, culturals, esportius i qualsevol contingència que permeti continuar amb el servei d'oficina bancària que es vegi puntualment interromput, especialment en poblacions on CaixaBank és l'única entitat.

A més, CaixaBank ha anunciat a la primera meitat de l'any la signatura d'un acord amb la Generalitat de Catalunya a partir del qual incorporarà a les seves rutes el servei a 105 localitats més de la província de Girona a mitjans de setembre per atendre en un total de 503 poblacions de les quatre províncies de Catalunya a finals d'any.

La incorporació de Catalunya al servei d'ofimòbil permetrà a CaixaBank arribar a més de 1.300 poblacions de tot Espanya amb 33 oficines mòbils abans que s'acabi l'any.

CaixaBank és, a més, l'única entitat financera amb model d'oficina bancària a 458 poblacions d'Espanya, disposa de prop de 4.000 oficines a tot el país i té presència a més de 2.230 municipis a totes les províncies espanyoles.

Castella i Lleó, amb deu ofimòbils, és la comunitat autònoma on més presència té el servei de tot Espanya. Dues oficines mòbils recorren localitats de La Rioja, la Comunitat de Valencia i Castella-La Manxa, mentre que la província de Granada i la Comunitat de Madrid són ateses per una oficina mòbil cadascuna.

"Els serveis financers són imprescindibles per retenir població en localitats l'economia de les quals depèn, en gran mesura, de l'agricultura i la ramaderia. La incorporació de noves rutes a través de les oficines mòbils posa de manifest el ferm compromís que tenim a CaixaBank amb la inclusió financera. Volem estar sempre a prop dels nostres clients també a les zones rurals”, ha subratllat el conseller delegat de l'entitat, Gonzalo Gortázar.

Gortázar també ha destacat que "un 70% dels usuaris atesos per les oficines mòbils tenen més de 70 anys, cosa que reflecteix la importància que per a CaixaBank té estar a prop i donar el millor servei al col·lectiu de persones grans".

contador