goldman-sachs-est-sur-le-point-de-racheter-united-capital
496,92$
  • 5,78$
  • 1,18%

Goldman Sachs cedeix al voltant d'un 2% a Wall Street. L'entitat ha publicat un benefici per acció (BPA) de 4,69 dòlars, és a dir, un 22% menys que durant el mateix període de l'any anterior. Al seu torn, el consens d'analistes esperava un BPA de 5,47 dòlars.

D'altra banda, els ingressos de l'entitat han ascendit als 9.960 milions de dòlars durant aquest període pel que fa als 8.500 milions anticipats pels experts, és a dir, un 23% més.

Goldman té davant seu una cita clau a final de gener. Els de David Solomon hauran de presentar les línies mestres dels seus plans per aconseguir els seus nous objectius. L'entitat va tancar el 2019 amb una pujada del 37% però segueix sent el banc que menys va avançar en borsa als EUA.

Els Salomon no són els primers a publicar els seus comptes. Aquest dimarts van obrir la veda JP Morgan, Citigroup i Wells Fargo amb els dos primers batent les expectatives del mercat. Aquest dimecres ha estat el torn de Goldman i Bank of America que celebra amb caigudes els seus bons resultats.

Noticias relacionadas

contador