ep economia- iag repartira un dividendo complementario de 017 euros por accion
CEDIDA - Archivo

IAG cau un 2% aquest dijous després de publicar uns resultats marcats per la crisi del coronavirus, l'efecte divisa i la desfeta del petroli. Els analistes tampoc perdonen el consorci d'aerolínies, i li exigeixen "mirar-se al mirall i fer alguns canvis dolorosos".

IAG

  • 2,30€
  • 2,05%

Així ho diu Hargreaves Lansdown. Els analistes d'aquesta entitat alerten a IAG que "els desafiaments reals segueixen aquí". Entre aquests, "una demanda que no recuperarà nivells normals fins al 2023, com a mínim".

"Si vol sobreviure, ha de fer alguns canvis, com ara reestructurar el negoci", asseveren. "Desafortunadament, les xifres empitjoraran encara més abans de millorar i encara s'han de veure els beneficis de l'estalvi de costos dut a terme pel grup", apunten.

Liberum va també en aquesta línia i augura que "el segon trimestre serà encara pitjor malgrat les ajudes governamentals i l'estalvi de costos plantejat per la directiva". Al seu torn, l'expert David Madden recorda que Willie Walsh, conseller delegat del consorci, ha decidit ajornar la seva jubilació per la pandèmia.

Finalment, els experts de Renta4 esperen caigudes del valor a curt termini "per la incertesa generada", posen el seu preu objectiu en revisió i reiteren per a IAG la recomanació de 'mantenir'.

Noticias relacionadas

contador