caf instalaciones
CAF

L'operador ATAC ha adjudicat a CAF l'acord marc per al subministrament de la nova flota de tramvies per a Roma (Itàlia). En concret, el contracte abasta el disseny i la fabricació de 40 tramvies, el seu manteniment durant un període de 5 anys i les peces de parc corresponents. Així mateix, l'acord inclou la possibilitat d'incrementar el nombre d'unitats del projecte a 81 vehicles addicionals, fins a 121 totals. L'import del contracte base se situaria per sobre dels 130 milions d'euros, podent superar els 400 milions, si el client fa efectives totes les opcions que s'hi preveuen.

CAF

  • 33,70€
  • -1,03%

ATAC, la societat concessionària del transport públic de l'àrea metropolitana de Roma i 100% propietat de l'Ajuntament, és l'empresa de transport urbà més gran d'Itàlia i una de les més importants d'Europa, destaca CAF en un comunicat. A més de la xarxa tramviària, gestiona també les tres línies de metro de Roma, el tren suburbà, així com les línies urbanes d'autobús i trolebús que vertebren la mobilitat de la ciutat.

L'objectiu de l'operador italià, que comptarà amb finançament europeu, és substituir les unitats antigues de la flota que actualment donen servei a les sis línies existents de la xarxa, així com adquirir tramvies per a les noves línies que té previst construir properament.

Les unitats dissenyades per CAF pertanyen a la plataforma de tramvies Urbos, la qual compta amb més de 1.000 vehicles en servei a tots els continents del món (més de 20 països i 50 ciutats). El tramvia estarà format per 5 mòduls i una de les seves característiques principals és que estarà preparat per equipar-lo amb el sistema OESS (On Board Energy Storage Systems) que possibilita operar la unitat en trams sense catenària, aconseguint així un menor impacte visual a la ciutat italiana i una major eficiència energètica.

Noticias relacionadas

contador