ep archivo   junta general de accionistas de grifols
EUROPA PRESS - Archivo

El fons d'inversió canadenc Brookfield Asset Management està sondejant grans fons sobirans i inversors institucionals per invertir 2.000 milions d'euros en Grifols, dins del seu objectiu de llançar una OPA sobre el 100% del capital de la farmacèutica, en aliança també amb la família fundadora.

  • 10,06€
  • -2,00%

Segons Expansión, Brookfield també està dissenyant una oferta diferent per a les accions tipus A i tipus B de Grifols. En el cas de les accions de tipus A, el preu que estudia oferir és d'11 euros per acció, un 7% per sobre del preu actual de mercat.

Els analistes de Banc Sabadell, que aconsellen sobreponderar el valor, amb un preu objectiu de 16,50 euros per a les accions tipus A, comenten que “una potencial oferta d'11 euros se situaria per sobre dels nivells que s'estava rumorejant per Brookfield fins ara (10 euros), encara que per sota del preu que estaria plantejant la família Grifols (12-13 euros, que coincideix amb la mitjana de cotització del 2023, previ a informe de Gotham)”.

En aquest sentit, afegeixen que “el preu objectiu mitjà de consens se situa als 16,51 euros (+61% potencial) i que els darrers rumors apunten que els grans fons invertits en Grifols haurien contractat assessorament legal per exigir més de 15 euros a l'OPA, nivells previs a Gotham".

Noticias relacionadas

contador