fluidra roma 1

La companyia alemanya Berenberg segueix tenint un consell de comprar per a Fluidra, però aquest divendres baixa el preu objectiu lleugerament, fins als 25 euros des dels 26 euros, cosa que encara suposa atorgar a la companyia dedicada a les piscines un important potencial de pujada del 27 % des dels nivells actuals de cotització (19,66 euros).

  • 19,75€
  • 1,59%

Des de l'advertència de beneficis (profit warning) anunciada la setmana passada per la nord-americana Pool -client de Fluidra-, l'espanyola s'ha deixat a la borsa al voltant d'un 10%.

Pool va indicar que la demanda de projectes de piscines discrecionals ha estat més feble del que s'havia anticipat anteriorment. Això, indubtablement, és un senyal negatiu per a Fluidra i altres parells del sector de piscines, reconeix Berenberg. "No obstant, creiem que la reacció del mercat ha estat exagerada", afegeix.

En primer lloc, Berenberg sosté que les guies i les expectatives de consens per a aquest any per a Fluidra eren més conservadores en comparació amb els seus parells nord-americans. "Per tant, considerem que les guies continuen sent assolibles des del nostre punt de vista, i esperem només modestes revisions a la baixa per part del consens".

En segon lloc, aquests experts pensen que els fabricants d'equips originals aconseguiran un creixement superior al dels distribuïdors el 2024, com va ser el cas al primer trimestre.

"Confirmem la nostra recomanació de compra i reduïm lleugerament el nostre objectiu de preu fins als 25 des dels 26 euros", conclouen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador