iag dl british airways jet airliine
Company photo / IAG

Els analistes de Berenberg han retallat les valoracions d'empreses relacionades amb l'aeronàutica, com ara IAG i Air France KLM, a l'últim informe emès per l'entitat.

  • 9,17€
  • 2,83%

IAG

  • 2,50€
  • 1,84%

D'aquesta manera, ha situat el preu objectiu del grup francès a 3,10 euros, des dels 3,25 euros de l'anterior revisió, amb recomanació de vendre.

Pel que fa a IAG, els experts de Berenberg han situat el preu objectiu de les accions de l'empresa a 150 penics, des dels 180 anteriors, tot i que recomanant mantenir.

Aquest nou informe arriba dues setmanes després que la companyia anunciés que va reduir les pèrdues en un 58% a l'exercici 2021, fins als 2.933 milions d'euros. El hòlding, que engloba Iberia, British Airways (BA), Vueling i Aer Lingus, va reconèixer que va tornar a ser un any complicat per les restriccions als viatges per la Covid-19, i que òmicron va tenir un "impacte negatiu" a les operacions, les reserves de passatgers i les cancel·lacions a l'última part de l'any.

"La relaxació de les restriccions de viatge imposades pels governs a mesura que avançava l'any va resultar en una millora de la demanda de viatges, en particular després de l'obertura de la frontera dels Estats Units als viatgers estrangers el 8 de novembre", però " l'impacte d'òmicron, que es va fer aparent el 25 de novembre, va tenir un impacte negatiu a curt termini en el resultat de les operacions, les reserves de passatgers i les cancel·lacions", va explicar a la nota facilitada a través de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Noticias relacionadas

contador