ep archivo   junta general de accionistas de soltec 20221115084903
SOLTEC - Archivo

Els experts de Berenberg reiteren aquest dilluns el consell de comprar Soltec amb un preu objectiu de 8 euros (potencial de revaloració de més del 60% des dels nivells actuals de cotització). Aquesta decisió es produeix després del 'roadshow' que va tenir lloc el 12 de gener amb l'equip directiu de la companyia -Raúl Morales (CEO), José Núñez (CFO) i Meritxell Pérez (directora de relacions amb inversors).

  • 1,96€
  • -0,20%

"Van presentar un missatge de confiança i positiu als inversors, entrant la conversa en les estratègies d'integració vertical de Soltec i en la forta progressió dels marges fins al 2023, a mesura que els antics contractes sortiran de la cartera de comandes", expliquen aquests analistes.

Berenberg segueix pensant que les "fortes tendències" mostrades per Soltec en els resultats del segon trimestre i del tercer trimestre no s'han reflectit en la valoració, i espera que els resultats de tot l'any mostrin una continuació de la fortalesa al quart trimestre i una orientació positiva per al 2023.

Aquests analistes expliquen que moltes preguntes a la trobada es van centrar en la recuperació del marge EBITDA de Soltec al segon i tercer trimestres i en si aquesta es mantindrà. "La direcció va destacar que alguns contractes de baix marge del 2021 romanen a la cartera de comandes i que haurien de desaparèixer al primer trimestre del 2023, amb marges que tornaran al 6-7% a partir de llavors", indiquen des de Berenberg. "Això podria donar lloc a unes sòlides previsions de marges per al 2023 als resultats de tot l'any", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador