ep parque eolico de siemens gamesa en vietnam
SIEMENS GAMESA

La nova Siemens Energy, la matriu que agrupa els negocis d'energia del grup alemany, inclòs Gamesa, té un preu objectiu de 28 euros per acció, segons Berenberg, que recomana comprar-la, després d'estrenar-se aquesta setmana al parquet a 22 euros.

  • 182,86€
  • 0,62%

Berenberg inicia així la cobertura de la companyia, assumint les estimacions més conservadores de la firma. Estima, per exemple, que el negoci de 'gas & power' pot aportar un volum d'ingressos de 19.000 milions d'euros. I que el 40% d'aquesta facturació és altament rendible.

Quant a l'acció, la firma d'anàlisi contempla que els títols de l'empresa alemanya atreguin a inversors que busquen una proposta de valor.

Berenberg assenyala a la seva anàlisi que el negoci de Siemens Energy està enfocat en el creixement, en l'expansió de marges i que comença amb una posició neta de caixa de 2.000 milions d'euros (excloent-ne la quantia destinada a pensions).

"Malgrat la sanejada ràtio de 'pay out' (entre el 40% i el 60%) el balanç de caixa és significatiu", indica la firma. A més, apunta la rellevància que pot tenir la recompra d'accions, que pot arribar fins al 10%.

Noticias relacionadas

contador