ep la division de ia de bbva abre dos centros en mexico y turquia y suma 230 empleados
Eduardo Parra - Europa Press

BBVA ha sumat més de 250.000 clients joves des que a finals de 2022 adaptés la seva aplicació a Espanya per a nens, permetent utilitzar funcions com el pagament amb el mòbil, Bizum i compres en línia sota la supervisió dels seus pares.

  • 9,41€
  • 0,94%

Des de l'entitat destaquen que aquest esforç s'emmarca en l'estratègia de l'entitat per millorar la salut financera dels seus clients des d'edats primerenques, promovent l'estalvi i l'educació financera entre els més joves.

"Aquesta adaptació ha estat un pas significatiu per a BBVA, permetent als joves accedir a serveis financers d'una manera segura i educativa. Els pares també poden supervisar i gestionar els comptes dels seus fills, assegurant que els menors facin servir les eines de manera adequada", assenyalen.

En concret, compta amb serveis financers com consultes de saldo, recàrrega del mòbil, extreure efectiu en caixers amb les claus sense targeta, visualitzar contingut multimèdia sobre les seves finances o fer Bizum, sota la supervisió dels pares o representants legals.

Els clients que vulguin obrir un compte per al seu fill menor (de 0 a 17 anys) ho podran fer de manera completament digital i en oficines, sense comissions.

En el cas que el menor tingui una edat compresa entre els 12 i els 17 anys podrà accedir a un pack compost d'un compte per al dia sense comissions i una targeta de dèbit Aqua, sense comissions a l'estranger, més un Compte Metes. La targeta té bloquejat el pagament a sectors no adequats per a menors.

Noticias relacionadas

contador