ep archivo   app de bbva 20230821133203
BBVA - Archivo

BBVA ha arribat a un acord amb la companyia nord-americana Sprinklr per a la gestió integral del seu ecosistema global de xarxes socials. L'entitat ha indicat en un comunicat publicat aquest dilluns que aquesta aliança li permetrà "fer un pas més enllà en la gestió dels seus perfils, en comptar amb una visió completa de la presència social de la marca, les tendències digitals i les preferències dels usuaris".

  • 9,95€
  • 3,00%

Sprinklr ofereix una plataforma integral que ajuda les empreses a gestionar els seus perfils en xarxes socials, escoltar el que s'hi diu en línia i comparar-ne l'exercici amb el d'altres companyies. Això proporciona una visió completa de la presència social de la marca, que ajuda a l'hora de prendre decisions informades que millorin l'estratègia a les xarxes socials i l'experiència de les audiències, ha dit BBVA.

“Amb Sprinklr, estarem millor posicionats per adaptar-nos a les tendències digitals en constant evolució i per oferir una comunicació més efectiva, interacció i participació a les xarxes socials a escala global”, afirma Saúl Rodríguez, responsable de Social Media de BBVA.

"Cada dia, els consumidors participen activament en una àmplia varietat de canals, com ara xarxes socials, xats i missatgeria. Les marques han de ser presents i connectar amb ells en totes aquestes experiències", explica Ragy Thomas, fundador i CEO de Sprinklr. "Sprinklr Social ajuda les institucions financeres a personalitzar la interacció amb els clients, brindar un servei al client excepcional i obtenir valuosos coneixements sobre els clients. Junts, estem col·laborant perquè BBVA ofereixi experiències positives i autèntiques a cada plataforma".

Amb l'adquisició de l'eina Sprinklr Social, també s'optimitzarà la productivitat dels equips, alhora que s'establirà una font fiable per a la difusió i la interacció, tot utilitzant intel·ligència artificial (IA) avançada i automatització d'avantguarda, subratlla el comunicat. Per primera vegada, els equips de community managers del grup BBVA podran gaudir de la integració total dels processos dins d'un mateix entorn, així com veure l'evolució dels KPI marcats, tant en continguts orgànics com promocionats.

Així mateix, amb la implementació d'alguns serveis de Sprinklr Insights, els diferents equips que gestionen les xarxes socials de les geografies on BBVA és present comprendran a fons els interessos dels usuaris, obtenint informació valuosa sobre les seves percepcions i preferències. D'aquesta manera, es facilita als equips la creació de contingut interessant per a les audiències, conclou el comunicat.

Noticias relacionadas

contador