ep el director global de estrategia finanzas y control de ingenieria de bbva jordi garcia izq y el
BBVA

Cisco i BBVA han anunciat el reforç de la seva aliança per cinc anys més mitjançant la signatura d'un acord estratègic que engloba tot el seu portfoli de programari i serveis (WPA, Whole Portfolio Agreement), que proporciona a BBVA un accés més ràpid a la completa oferta de programari de Cisco i als serveis d'experiència de client.

  • 9,29€
  • 2,09%
  • 56,76$
  • 0,64%

Aquest acord inclou solucions de ciberseguretat, col·laboració, centre de dades, xarxes i serveis, abastant operacions a diversos països i incloent-hi serveis proactius proporcionats per l'equip de Cisco.

“L'aliança del BBVA amb Cisco és més que una relació proveïdor-client. Després fa vuit anys que estem treballant junts en associació estratègica, les oficines i els treballadors de BBVA a tot el món tindran accés no només als desenvolupaments tecnològics actuals sinó també futurs de Cisco”, afirma José Luis Elechiguerra, director global d'enginyeria de BBVA.

Així mateix, l'acord consolida uns 3.000 contractes individuals en un únic contracte unificat, cosa que agilitzarà les operacions de tecnologia de BBVA i optimitzarà l'eficiència.

"A més, l'acord permet al BBVA assolir importants millores en eficiència i productivitat", ha afegit el director global d'Estratègia, Finances i Control d'Enginyeria de BBVA, Jordi García.

Oliver Tuszik, president de Cisco per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica (EMEA) ha puntualitzat que, "durant la propera etapa de la nostra associació estratègica aprofitarem conjuntament el poder de tot el portfoli de Cisco, incloent-hi les últimes innovacions impulsades per la IA, per accelerar la transformació digital de BBVA".

Noticias relacionadas

contador