bbva 20240509143540

BBVA ha llançat a Espanya una nova promoció aquest estiu dirigida especialment a joves d'entre 18 i 30 anys, que consisteix en un paquet d'avantatges en viatges durant un any en contractar un compte jove, ja sigui en línia o en oficines. Aquest paquet permet als clients retirar efectiu a l'estranger de manera gratuïta i pagar en qualsevol moneda estrangera sense preocupar-se per les comissions de canvi de divisa, qualsevol dia de la setmana, incloent-hi dissabtes i diumenges, segons ha explicat l'entitat en un comunicat.

  • 9,32€
  • 0,76%

Els clients podran retirar efectiu a l'estranger de forma gratuïta tres cops al mes en caixers automàtics de qualsevol part del món i obtindran descomptes addicionals a agències de viatges i companyies de lloguer de vehicle seleccionades. El paquet també inclou una assegurança d'assistència en viatges que cobreix des de despeses mèdiques fins a la pèrdua d'equipatge.

Un cop finalitzi el període de dotze mesos gratuït, els clients podran tornar a contractar-lo escollint entre els plans Bàsic, Estàndard (inclòs en aquesta promoció) o Premium (amb retirades d'efectiu il·limitades) amb la durada que desitgin.

BBVA recorda també el seu Pla convida a un amic, que gratifica amb 35 euros els nous clients que s'obrin un compte en línia Jove sense comissions introduint el codi d'invitació d'un padrí ja client de BBVA. A aquests 35 euros inicials s'hi poden sumar 350 euros addicionals ja que, des del moment en què es comença a operar amb l'entitat, l'apadrinat es converteix en padrí i hi pot convidar fins a un màxim de deu persones. Per cada nou amic que s'obri un compte al BBVA, el padrí podrà aconseguir 35 euros.

Noticias relacionadas

contador