ep archivo   app de bbva 20230821133203
BBVA - Archivo

BBVA llança a Espanya per primera vegada el seu programa de fidelització 'Pla invita un amic' per a nous clients que obrin un compte en línia i hi domiciliïn la seva nòmina. Per accedir a la promoció heu de rebre una invitació d'un padrí (ja client de BBVA). La novetat és que aquesta vegada, i per primera vegada, el banc ha decidit estendre aquesta promoció al seu compte més conegut, segons ha informat aquest divendres l'entitat mitjançant un comunicat. La promoció tindrà vigència fins a finals de novembre d'aquest any.

  • 9,95€
  • 3,00%

Des d'aquest mateix mes i fins al novembre tots els clients que obrin un compte en línia a través d'aquest programa rebran 250 euros d'entrada després de domiciliar la seva nòmina. Els padrins guanyaran 50 euros per cada persona que portin el banc mitjançant aquesta promoció i fins a un màxim de deu. Això vol dir que poden guanyar fins a 500 euros.

El padrí pot tenir qualsevol tipus de compte a l'entitat, ser client del banc és l'únic requisit per apuntar-se a la promoció. Fins ara, el nou client només podia accedir a aquest pla obrint un compte 'Va amb tu' però aquesta nova promoció s'ha estès ara al compte en línia, el més demandat pels nous clients de BBVA.

Des del llançament el 2021 del 'Pla convida un amic', ja hi han participat més de 850.000 clients i s'han repartit 307.440 premis. Només aquest any, el nombre de participants al programa ha superat els 388.000 clients entre padrins i apadrinats, suposant un dels pilars de captació de nous clients, ha assenyalat l'entitat. Fins a l'agost del 2023, el 18,3% de les altes digitals dels majors d'edat han estat convidats per un ja client de BBVA.

Noticias relacionadas

contador