ep archivo   imagenes de recursos del edificio de la vela de bbva en madrid
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

BBVA ha anunciat la creació BBVA Technology, una nova companyia que uneix les tres societats tecnològiques del grup: BBVA Next Technologies, BBVA IT Espanya i Datio. "La nova empresa tindrà més rellevància estratègica dins de BBVA i permetrà més oportunitats de desenvolupament professional per al talent tecnològic del banc", segons ha explicat l'entitat en nota de premsa.

  • 9,95€
  • 3,00%

BBVA Technology començarà a operar a principis del proper any amb a prop de 3.000 treballadors i oficines a Madrid, Barcelona i Bilbao. Ricardo Jurado, actual conseller delegat de BBVA Next Technologies, assumirà les funcions de conseller delegat (CEO) per liderar la nova companyia un cop completat el procés d'integració de les tres societats.

"El principal rol de BBVA Technology estarà lligat a la transformació del desenvolupament de programari, una de les principals prioritats estratègiques de l'àrea d'Enginyeria de BBVA per als propers anys", ha explicat el banc.

"BBVA Technology permetrà consolidar l'experiència tècnica dels diferents equips. De fet, l'evolució cap a una marca única suposarà el desenvolupament d'una proposta de valor atractiva que reforci la satisfacció i la fidelització dels equips actuals, i alhora afavoreixi l'atracció de nou talent", ha dit BBVA.

Noticias relacionadas

contador