hormigasatasco

BBVA ha inclòs una nova funcionalitat a l'app d'Espanya perquè els clients puguin controlar i visualitzar les despeses formiga que es fan de manera mensual. Es tracta d'una eina inclosa dins l'apartat control de despesa, que serveix per mesurar totes les compres de petits imports que a final de mes o any poden arribar a suposar un volum elevat que afecti l'economia domèstica.

  • 9,41€
  • 0,94%

Per accedir a l'eina de despesa formiga, el client haurà d'entrar des de la pestanya d'ingressos i despeses de l'app. Un cop a dins, haureu de fer clic dins de control de despesa i en aquesta pantalla podreu accedir a les despeses formiga. Els clients veuran limport total de totes les despeses mensuals menors a la xifra estipulada.

Per defecte, l'app de BBVA considera una despesa formiga tota aquella compra que estigui per sota de 3 euros. El client, però, podrà modificar aquest rang i escollir entre un llindar d'un i 10 euros.

Per poder controlar aquestes despeses formiga, l'ideal és destinar una quantitat fixa i cenyir-s'hi, de manera que s'aconsegueix un pressupost equilibrat que evita un excés a la despesa a final de mes, indica BBVA en un comunicat enviat aquest dimarts.

contador