• La integració resulta en una xarxa comercial de 967 oficines a Catalunya
  • La integració suposa el tancament de 400 oficines de Catalunya Caixa per 'solapament'
pago bbva bancomer

BBVA i CatalunyaCaixa (CX) han finalitzat aquest dimarts el seu procés d'intregración "amb èxit". Segons informa BBVA, "els clients del banc ja poden operar indistintament en BBVA i CX, una vegada finalitzat tot el procés tècnic i informàtic d'unificació".

  • 9,29€
  • 2,09%

No obstant això, alguns usuaris han manifestat el seu malestar amb les entitats a través de les xarxes socials malgrat que BBVA ha confirmat a Bolsamanía que tot funciona ja amb normalitat. A més de problemes informàtics o amb els caixers, els usuaris han criticat la falta d'informació sobre el tancament d'oficines.

La integració té com resultat una estructura de xarxa comercial de 967 oficines a Catalunya, per la qual cosa l'entitat continua present en el 100% de les poblacions amb més de 8.000 habitants. Les oficines que s'han tancat de CX han estat a causa del 'solapamiento' amb altres oficines de BBVA, en les quals a més de ser més grans, afirmen que ofereixen més serveis. D'aquesta forma, BBVA, que té un 25% de quota de mercat a Catalunya, incrementaria així la seva cobertura de xarxa en un 18% als clients de CX i en un 38% als de BBVA.

EL VALOR AFEGIT DE CATALUNYA CAIXA

Des de BBVA han confirmat a Bolsamanía que no existeix un pla perquè la marca de 'Catalunya Caixa' desaparegui perquè suposa un valor afegit a Catalunya. "Mentre CX se segueixi considerant una marca de proximitat i per tant, de valor afegit per als nostres clients, la marca no desapareixerà". En la nota de premsa, BBVA afirma que "BBVA aposta per la banca de proximitat i manté el seu compromís amb el territori i la seva gent".

contador