ep archivo   fachada del banco bbva
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

BBVA incorpora una nova funcionalitat a la seva aplicació que facilita als clients de la ciutat de Madrid el pagament de l'IBI. Aquesta funcionalitat està inclosa dins de l'opció de pagament d''Impostos i Rebuts'. El banc també dona l'opció als seus clients de domiciliar aquest gravamen, que permet alhora fraccionar-lo.

  • 9,77€
  • 3,28%

En concret, des de la pròpia aplicació del mòbil, al botó d''impostos', el client del banc pot pagar aquest gravamen escanejant el codi de barres amb la càmera del telèfon intel·ligent o introduir-hi el codi de manera manual.

Aquesta funció ja està disponible i es podrà utilitzar tant durant el període voluntari, que finalitza el 30 de novembre, com durant el període executiu, que comença un cop finalitzat el termini anterior.

A més, BBVA recorda que també ofereix als clients la possibilitat de tenir al dia els impostos vinculats a l'Agència Estatal d'Administració Tributària i CCAA, així com gestionar el pagament de rebuts no domiciliats.

El procés és igual de senzill per a ambdós: s'accedeix a l'app de BBVA i després de seleccionar la forma i el tribut a pagar, es confirma l'operació. Aquesta funcionalitat està disponible per a la Comunitat Valenciana, la Comunitat de Madrid, Andalusia, la Comunitat Foral de Navarra, la Regió de Múrcia i les Canàries a través del mòbil.

Noticias relacionadas

contador