ep archivo   el presidente de bbva carlos torres vila presenta los resultados de bbva en 2022 en el
Gabriel Luengas - Europa Press - Archivo

Bon dia per a BBVA pel que fa a recomanacions de bancs internacionals. Citi l'ha inclòs a la llista de bancs europeus favorits i RBC ha elevat el preu objectiu de l'entitat fins als 9,25 euros des dels 8,75, alhora que reitera el seu consell de sobreponderar.

  • 9,55€
  • 2,34%

En un informe sobre el sector bancari europeu, Citi explica aquest dilluns que les valoracions i els rendiments de capital dels bancs del Vell Continent segueixen sent "molt atractius", i afegeix que els anuncis recents de recompres d'accions haurien de tranquil·litzar en aquest front.

El problema per als bancs, continua Citi, és que "les mesures populistes s'estan accelerant, amb el risc que altres segueixin l'exemple d'Espanya i, ara Itàlia, en matèria d'impostos bancaris".

Així mateix, Citi es refereix al debat que hi ha al voltant dels resultats de les entitats. Comenta que els beneficis del consens continuen pujant, però el ritme s'ha començat a alentir. "Una vegada que la història de la millora ha arribat al final, desapareix un argument alcista clau", avisa.

Com a conclusió, Citi afirma que les oportunitats es redueixen al sector, però afegeix que encara es poden identificar valors que presenten una bona valoració, a més de rendibilitat del capital i/o potencial de millora dels beneficis.

"Revisem la nostra llista de valors preferits per incloure BBVA, Erste i Société Générale, mentre que els menys preferits continuen sent ABN, Sabadell i SEB", indica.

Finalment, quant a la millora de preu d'RBC, cal destacar que la duu a terme després d'actualitzar les seves estimacions després dels resultats del segon trimestre del banc.

Noticias relacionadas

contador