ep fachada de la sede de bbva a 31 de julio de 2024 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press

BBVA ha col·locat aquest dimecres 1.000 milions d'euros d'una nova emissió de deute subordinat Tier 2 a 12 anys i una opció d'amortització als set, ha informat l'entitat mitjançant un comunicat. El preu ha quedat fixat en mid swap + 200 punts bàsics, inferior al preu de sortida (mid swap + 225 punts bàsics).

  • 9,41€
  • 0,94%

"L'acolliment del mercat ha estat significatiu, amb una demanda que ha sobrepassat en moments els 3.000 milions d'euros, triplicant així la quantitat finalment adjudicada", detalla la companyia.

Aquesta nova emissió forma part del pla de finançament previst pel BBVA per al 2024, que es completaria amb aquesta operació i que té com a objectiu "eficientar l'estructura de capital". Els bancs col·locadors designats per a aquesta transacció han estat BBVA (B&D), ING, JPM, UBS i UniCredit.

A més, es tracta de la setena transacció majorista de l'any per a l'entitat, després d'una emissió de deute sènior preferent estructurat en dos trams, amb un volum de 1.750 milions d'euros, una emissió doble deute sènior preferent i no preferent en dòlars, amb un volum de 1.000 milions de dòlars cadascun, un de deute subordinat Tier 2, per valor de 1.250 milions d'euros, un de deute sènior preferent amb un volum de 1.250 milions d'euros, un bo verd sènior preferent amb un volum de 1.000 milions d'euros i, finalment, un CoCo per valor de 750 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador