• Aquest serà l'últim 'Dividend Opció' de BBVA
  • A partir d'ara, el grup implementarà una política de retribució a l'accionista íntegrament en efectiu
screenshot 20 01 2017 7 52 52

Aquest dilluns comencen a cotitzar els drets del 'Dividend Opció' de BBVA. L'acció de BBVA cotitza avui "ex-cupó" (és a dir, el preu de l'acció resta el preu del dret).

La Junta General Ordinària d'Accionistes de BBVA celebrada el 17 de març va acordar un augment de capital amb càrrec a reserves voluntàries per al desenvolupament del sistema de retribució a l'accionista denominat 'Dividend Opció'. BBVA ofereix als accionistes la possibilitat de rebre la seva retribució en accions de nova emissió de l'entitat o en efectiu.

Les següents dates del calendari del 'Dividend Opció' de BBVA inclouen:

- 4 d'abril: data efectiva de liquidació de les operacions realitzades el 31 de març, en un cicle de liquidació D+2 (record date).

- 12 d'abril: fi del termini per sol·licitar la retribució en efectiu en execució del compromís d'adquisició dels drets d'assignació gratuïta assumit per BBVA.

- 19 d'abril: fi del període de negociació dels drets d'assignació gratuïta.

- 21 d'abril: data de pagament als accionistes que hagin sol·licitat la seva retribució en efectiu en execució del compromís d'adquisició dels drets d'assignació gratuïta assumit per BBVA.

Aquest serà l'últim 'Dividend Opció' de BBVA. A partir d'ara, el grup implementarà una política de retribució a l'accionista íntegrament en efectiu per la qual preveu destinar entre el 35% i el 40% dels resultats de l'any al dividend. El president de l'entitat, Francisco González, va explicar durant l'última junta que els bons resultats del banc li han permès oferir "un corrent sòlid i sostenible" de dividends i va precisar que el banc comença a aplicar la política de remuneració dels accionistes anunciada en 2013.

BBVA es deixa un 1,78% i és el segon pitjor valor de l'IBEX per darrere de Popular, que cedeix més d'un 5%.

Noticias relacionadas

contador