ep archivo   sede de bbva 20230911210203
BBVA - Archivo

BBVA ha incorporat tres noves API que agilitzen la connexió a les seves solucions de gestió empresarial. D'aquesta manera, les empreses poden connectar els seus sistemes de tresoreria a BBVA Pivot Connect en tan sols uns dies, retallant de mitjana un 80% els temps dedicats a aquesta integració.

  • 9,95€
  • 3,00%

Segons explica l'entitat, el catàleg inicial de solucions consta d'una API de pagament que permet emetre, consultar, cancel·lar i tenir la traçabilitat de pagaments des d'una única connexió; una API de traçabilitat SWIFT gpi, per conèixer en temps real l'estat de qualsevol pagament internacional emès des d'un compte BBVA d'Espanya, Mèxic i el Perú, incloent-hi canvis de divisa i comissions que pugui portar associades; i una API per consultar saldos i moviments tant de comptes BBVA com d'altres entitats financeres

Totes estan disponibles a la web de Pivot, i properament s'inclouran al portal API Market de BBVA. En successius desenvolupaments, el banc actualitzarà el catàleg amb noves API que abastin tota l'operativa de gestió global de tresoreria.

"Amb aquest nou canal de connexió als nostres serveis de tresoreria atenem la demanda dels nostres clients de banca corporativa i banca d'empreses, que necessiten més flexibilitat tecnològica per a les seves operacions". "La tecnologia de les API és idònia per respondre a aquestes necessitats, ja que amb una senzilla integració en els seus sistemes els facilita l'emissió, cancel·lació i monitorització dels seus pagaments a qualsevol país de BBVA Pivot amb flexibilitat i agilitat", assenyala Clara García Benedito, responsable de Desenvolupament de Negoci de Solucions Globals per a Empreses a BBVA.

Per facilitar-ne la posada en marxa, BBVA Pivot disposa a Espanya i Mèxic d'equips especialitzats, que acompanyen de manera personalitzada les empreses durant tot el procés d'implementació, posada en producció i postvenda de les noves APIs.

BBVA Pivot Connect està disponible per a empreses que operen a Europa (Bèlgica, Espanya, França, Portugal, Regne Unit i Turquia), Mèxic, Amèrica del Sud (Argentina, Xile, Colòmbia, Perú, Uruguai i Veneçuela), Centreamèrica (Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Hondures, Nicaragua i Panamà), Estats Units i Hong Kong.

Noticias relacionadas

contador