ep archivo   imagen de una sucursal de bbva
BBVA - Archivo

BBVA ha executat un 34% de l'import màxim monetari destinat al programa de recompra d'accions després de les darreres operacions d'aquesta setmana, que s'han centrat en l'adquisició de més de 3,4 milions de títols, segons ha informat en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,95€
  • 3,00%

Les operacions han oscil·lat en uns preus d'entre 5,07 euros per títol i 5,1585 euros per títol, una quantitat mitjana ponderada.

Fins ara, el primer segment del programa de recompra d'accions s'ha desenvolupat amb la compra de més de 68,8 milions d'accions, xifra que suposa un 34% de l'import màxim monetari, que es va situar als 1.000 milions d'euros.

Segons la informació publicada al portal de la CNMV, BBVA ja posseeix més del 5,2% del seu capital social amb autocartera.

Tal com va informar al març, el primer segment no finalitzarà abans del 16 de maig ni més tard del 30 de juny de 2022, encara que és possible que finalitzi abans si s'arriba als límits màxims d'accions o l'import monetari màxim. Això sí, BBVA es reserva el dret de suspendre temporalment o finalitzar anticipadament si passa alguna circumstància que així ho aconselli o exigeixi.

Noticias relacionadas

contador