ep archivo   edificio la vela de bbva iluminada de verde
BBVA - Archivo

El segon tram del programa de recompra d'accions de BBVA, amb un import màxim de 2.000 milions d'euros, començarà a executar-se des de dimecres, segons ha informat l'entitat a través de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,95€
  • 3,00%

Concretament, s'executarà un primer segment per un import de fins a 1.000 milions d'euros. El termini d'aquest primer segment no podrà finalitzar abans del 16 de maig del 2022 ni més tard del 30 de juny del 2022.

Un cop s'acabi aquesta primera operació, BBVA executarà un segon segment pels altres 1.000 milions d'euros restants. L'objectiu és reduir el capital social de l?entitat mitjançant l?amortització de les accions adquirides.

Cal recordar que el banc té en marxa un dels programes de recompra d'accions més grans d'Europa i que està limitat a la recompra d'accions representatives de fins al 10% del capital social.

Entre les condicions per accedir a aquest programa de recompra hi ha que no es podran adquirir més de 356.551.306 accions. A més, no es podran comprar en qualsevol dia de negociació més del 25% del volum diari mitjà de les accions al centre de negociació on s'efectuï la compra.

Noticias relacionadas

contador