ep archivo   fachada del banco del bbva en la ciudad del bbva
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

El Consell d'Administració de BBVA ha acordat el pagament d'una quantitat a compte del dividend de l'exercici 2023 per un import brut de 0,16 euros per acció en efectiu, segons ha comunicat l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 9,95€
  • 3,00%

BBVA ha fixat com a data per pagar aquesta quantitat el dia 11 d'octubre, que tindrà un import net per acció, descomptada la retenció fiscal del 19%, de 0,1296 euros. Aquest dividend suposa un 33% més que el pagat l'octubre del 2022, destaca l'entitat bancària.

Les dates claus són el proper 6 d'octubre del 2023, que és el darrer dia de negociació de les accions de BBVA amb dret a participar en el repartiment. El primer dia de negociació de les accions de BBVA sense dret a participar al repartiment serà el 9 d'octubre.

"El dividend s'abonarà d'acord amb les disposicions vigents aplicables a les entitats dipositàries i utilitzant els mitjans que Iberclear posa a la seva disposició", destaca la CNMV.

Davant aquest anunci, el president de BBVA, Carlos Torres Vila, ha afirmat que “estem fermament compromesos amb mantenir una remuneració atractiva i sostenible en el temps per als nostres gairebé 800.000 accionistes, molts dels quals són famílies i estalviadors”.

Noticias relacionadas

contador