ep archivo   centro de bayer en sant joan despi barcelona
BAYER - Archivo

Bayer ha arribat a un acord per vendre a l'empresa internacional de capital risc Cinven el seu negoci Environmental Science Professional per 2.600 milions de dòlars (2.400 milions d'euros).

  • 57,60€
  • -0,45%

Bayer Environmental Science Professional (BESP) és un dels principals proveïdors mundials de productes i serveis per crear entorns més saludables, gestionar les plagues i eliminar les malalties transmeses per vectors en tota una sèrie de mercats finals. BESP compta amb una àmplia cartera de productes per a la gestió de plagues (com rosegadors, insectes i males herbes) de forma "sostenible i responsable", han indicat les dues companyies en una nota. A més, BESP comercialitza productes per a la protecció contra malalties transmeses per vectors, com la malària, i per promoure objectius de salut pública al món en desenvolupament.

Amb seu a Cary (Carolina del Nord, EUA), BESP opera a tot el món amb uns 800 treballadors i uns 2.000 productes registrats, venuts a més de 100 països. BESP també té quatre centres internacionals d'R+D i més de 200 treballadors que treballen a la innovació de productes.

Cinven manté una llarga relació amb grans empreses del sector industrial, especialment a Alemanya i la regió DACH.

"Els equips del sector industrial i de la regió DACH de Cinven consideren que BESP és una atractiva oportunitat d'inversió, atesa a la naturalesa del negoci", ha precisat a la nota.

Noticias relacionadas

contador