ep archivo   planta de tecnicas reunidas 20220713111203
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Els analistes de Barclays han elevat aquest dimecres el preu objectiu que atorguen als títols de Técnicas Reunidas, fins als 14 euros per acció, des dels 12 euros anteriors. Suposa un important potencial de revaloració, ja que actualment la companyia cotitza a l'entorn dels 10 euros a la borsa.

  • 11,65€
  • 2,92%

Al seu informe diari de mercats, els estrategs del banc britànic eleven el preu, encara que reiteren el seu consell de mantenir els títols de Técnicas Reunidas en cartera.

Barclays també ha mantingut sense canvis les seves projeccions de benefici per acció per a aquest any i el proper, en -0,46 euros i 2 euros per acció, respectivament.

Tot i això, malgrat la millora en el preu, aquest dimecres Técnicas és el pitjor valor del Mercat Continu, on registra caigudes de gairebé el 7%.

Tot i això, per tècnic, l'expert de Bolsamanía César Nuez creu que a mitjà termini el seu aspecte continua sent bo, sempre que aconsegueixi mantenir-se entre els 9,5 i els 10 euros.

Recorda que el suport clau es troba als 8,85 euros, per la qual cosa "mentre respecti aquest nivell de preus es mantindrà vigent la tendència alcista principal" malgrat l'"abrupta presa de beneficis" d'avui.

"Malgrat les fortes caigudes, el seu aspecte tècnic és bo i no seria mala idea esperar l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades. Per als propers mesos seguim pensant en una extensió de les pujades fins al nivell dels 13 euros”, comenta.

Noticias relacionadas

contador