ep archivo   fachada de la sede de grifols a 9 de marzo de 2023 en coslada madrid especializada en
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

La millora de les perspectives ha fet que Barclays decideixi elevar el preu objectiu de Grifols fins als 14 euros, enfront dels 11 euros previs, amb una recomanació de mantenir.

  • 8,42€
  • 5,81%

"Malgrat la confiança de l'administració en el despalanquejament per a finals del 2024, reiterem que això depèn d'una desinversió de l'empresa xinesa Shanghai RAAS (SRAAS)", assenyalen al seu darrer informe.

Com afegeixen, “sense avenços concrets, una valoració de les primes no sembla justificada, malgrat el seu perfil de creixement futur”.

Aquesta mateixa setmana, Grifols ha anunciat que Víctor Grifols Roura, nét del fundador de la companyia i "artífex de la transformació de Grifols en un líder global de la indústria del plasma", ha decidit renunciar al càrrec com a membre del Consell d'Administració després de gairebé quatre dècades de servei.

Continuarà sent president d'honor de la companyia i el lloc que deixa vacant al Consell serà ocupat per Albert Grifols Coma-Cros, nét del científic Josep Antoni Grifols i Luca.

A més, Tomás Dagá ha dimitit del seu càrrec com a vicesecretari del Consell d'Administració i la companyia ha designat Laura de la Cruz Galán com a nova vicesecretària no consellera del Consell d'Administració.

Noticias relacionadas

contador