ep i d el consejero delegado tobias martinez la presidenta de cellnex anne bouverot y el director de
Jesús Hellín - Europa Press

Els experts de Barclays han elevat el preu objectiu de Cellnex fins als 48,00 euros des dels 43,00 euros, alhora que reiteren el seu consell de sobreponderar. Aquest nou preu suposa atorgar a la companyia un potencial que ronda el 26% enfront dels nivells actuals de cotització.

  • 36,32€
  • 0,47%

Barclays es pregunta pels plans del nou conseller delegat de la companyia, Marco Patuano. "Què és el primer que farà? Després d'haver estat CEO de Telecom Italia quan es va crear Inwit, i Inwit tenia les millors ràtios d'arrendament i marges d'EBITDA, n'esperem moltes comparacions", indica Barclays.

La setmana passada, Berenberg també parlava de Cellnex i assenyalava que "anirà molt més enllà d'una venda de participacions minoritàries" en el procés de reduir deute. Afegia la companyia alemanya que Cellnex podria considerar "alienacions de més envergadura".

El deute de Cellnex se situa actualment al voltant dels 17.000 milions d'euros. La seva presidenta, Anne Bouverot, va explicar la setmana passada davant la Junta General d'Accionistes, que la nova etapa de la companyia se centra en la reducció, a més d'incrementar la retribució a l'accionista i continuar creixent a Europa.

"Un sòlid balanç també garantirà que estem preparats per a les futures onades de creixement al sector", va subratllar Bouverot.

A la Junta es va ratificar el nomenament de Patuano com a nou CEO en substitució de Tobías Martínez.

Noticias relacionadas

contador