ep archivo   un semaforo en verde frente a la fachada de la sede de telefonica a 6 de marzo de 2023
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Barclays ha ajustat lleugerament a la baixa el preu objectiu de Telefónica (fins a 4,00 euros des de 4,30 euros) i el de Telefónica Alemanya (fins a 3,00 euros des de 3,30 euros) després de revisar el sector europeu de telecos.

  • 4,21€
  • -0,43%

En la nova valoració, aquests analistes inclouen un 'passiu' d'espectre en tot el seu univers de cobertura, segons expliquen en un informe publicat aquest dimecres, que inclou tant les renovacions dels patrimonis d'espectre actuals com l'espectre nou.

"Esperem que els costos de l'espectre a tot el sector disminueixin durant els propers cinc anys. És la nostra visió massa conservadora? És probable que les properes renovacions a Suècia i Alemanya posi a prova aquesta tesi", apunten.

Al costat de les rebaixes de Telefónica i Telefónica Alemanya, per a les quals manté un consell de neutral i sobreponderar, respectivament, Barclays ha elevat el preu objectiu de Telenor (fins a 145 corones sueques des de 140, neutral) i ha ajustat lleugerament a l'alça el de Vodafone, alhora que reitera el consell de neutral.

Noticias relacionadas

contador