ep archivo   planta de rovi en granada
LABORATORIOS ROVI - Archivo

A Bankinter no li ha agradat la venda del 5% del capital de Rovi per part de Norbel Inversiones, vehicle inversor dels màxims accionistes de la companyia, la família López-Belmonte. Aquesta col·locació s'ha fet amb un descompte del 9% (64,50 euros per acció) respecte al tancament d'ahir, i l'import total ha pujat a 180,8 milions d'euros.

  • 72,15€
  • 0,28%

La notícia, que consideren "negativa", els porta a retallar el preu objectiu de Rovi fins a 71,20 euros des dels 77,50 euros previs. Tot i així, reiteren comprar atès que aquest preu encara suposa atorgar als títols de la farmacèutica un potencial del 8% des dels nivells actuals de cotització.

Banc Sabadell també creu que la notícia és negativa, perquè la venda s'ha fet amb un "descompte rellevant", encara que destaca que cal recordar que Rovi cotitzava a prop de màxims històrics (71 euros).

"Aprofitaríem la correcció", diu Sabadell, que té un consell de comprar sobre la companyia.

Com a conseqüència d'aquesta col·locació, Norbel Inversiones continua mantenint una participació majoritària d'aproximadament el 55,17% de Rovi, que un cop es produeixi l'amortització de 1.492.108 accions adquirides a l'anterior programa de recompra (i sense perjudici d'aquelles accions que siguin adquirides sota el programa avui en curs, que preveu l'adquisició d'un màxim de 560.700 accions, que també serien amortitzades) pujaria a aproximadament el 56,68%.

Noticias relacionadas

contador