ep archivo   centro comercial lagoh de sevilla de la socimi lar espana
LAR ESPAÑA - Archivo

Bankinter es pronuncia aquest divendres sobre l'OPA que ha rebut Lar Espanya a 8,10 euros per títol. Juan Moreno, analista del banc, aconsella "vendre en mercat si superés els 8,10 euros", tal com està passant. Lar Espanya es dispara ara un 16,74%, fins als 8,16 euros.

  • 8,20€
  • -1,09%

Els seus arguments per a aquesta recomanació són dos. En primer lloc, el preu ofert representa una prima que considera interessant (16% sobre el preu de tancament d'ahir i 25% sobre el preu mitjà dels sis últims mesos). Tot i això, creu que és probable que s'especuli amb una oferta superior que podria acabar presentant-se o no. "No descartem una contraoferta d'un tercer", afirma.

La segona raó que dona per vendre és que el preu ofert supera el preu objectiu sobre Lar Espanya, en 7,90 euros. "Per tant, aquesta oferta o qualsevol altra superior 'paga' els fonamentals de Lar", assenyala.

Un consorci format pel fons immobiliari Hines European Real Estate Partners III (HEREP III) i Grupo Lar (gestor d'actius de Lar Espanya) ha anunciat aquest divendres una OPA voluntària pel 100% de les accions de Lar Espanya, a aquest preu de 8,10 euros per acció, a través de la societat espanyola de propòsit especial: Helios RE.

L'oferta està condicionada a obtenir el 50,0% dels drets de vot i l'oferent té compromès el finançament necessari per a l'operació.

L'OPA serà efectiva sobre el 89,85% del capital perquè Lar té la resta en autocartera. Diversos inversors institucionals ja han acceptat les condicions d'Helios, entre els quals destaquen Brandes Investment Partners, amb el 10,80%, i Eurosazor Activos, amb el 0,67%.

Noticias relacionadas

contador