ep archivo   fachada de la sede de rovi
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Bankinter ha retallat aquest dijous el preu objectiu de Rovi després de la decisió de la companyia de no vendre finalment el seu negoci de fabricació a tercers (CDMO, per les sigles en anglès).

  • 74,75€
  • 2,68%

"Retallem la nostra valoració i preu objectiu fins a 80 euros per acció des dels anteriors 91 euros, mentre que no modifiquem la nostra recomanació tàctica de vendre", indica el banc.

Rovi ha renunciat finalment a vendre el negoci de fabricació a tercers després d'analitzar i valorar les ofertes no vinculants rebudes.

"Rovi ha decidit que, atesa la fortalesa, el bon exercici actual i les perspectives d'aquest negoci, la millor manera de maximitzar el valor per als accionistes actualment és continuar executant el pla estratègic independent de la societat, protegint i desenvolupant el negoci CDMO baix l'estructura actual del grup Rovi, sense l'entrada d'inversors externs", ha dit al comunicat.

Bankinter recorda que CVC era l'únic fons que seguia en la licitació pel negoci de fabricació per a tercers després de l'abandonament d'Antin, Cinven, KKR i Permira. "La valoració esmentada eren 3.000 milions, xifra notablement superior a la nostra valoració de 1.200 milions. És possible que els potencials compradors no estiguessin disposats a acostar-se a aquest import i que aquest hagi estat el motiu pel qual Rovi opta per no vendre aquest negoci", indiquen els experts de Bankinter.

Noticias relacionadas

contador