ep archivo   fachada del edificio de rovi
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Els estrategs de Bankinter han decidit retallar el consell sobre els títols de Laboratoris Rovi. En concret, han rebaixat la seva recomanació a neutral, encara que en mantenen el preu objectiu.

  • 73,45€
  • 2,23%

La decisió, expliquen al seu informe diari de mercats, és perquè l'acció ja ha assolit el preu objectiu. "És una decisió tàctica, no inspirada en fonamentals o notícies", asseveren aquests analistes.

I és que comenten que després de revaloritzar-se 43,4% el 2023 i un 22,1% al tercer trimestre, "l'acció recentment va superar el nostre objectiu per posteriorment retrocedir un 5,9% a la setmana actual".

"Mantenim invariat el nostre preu objectiu de 52,20 euros per acció (per al desembre del 2024)", diuen, però rebaixen la recomanació a neutral.

Precisament César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía, revisava el valor aquesta setmana i comentava que "sembla que podríem veure-hi una parada al camí". Tal com ho veu, “els alts nivells de sobrecompra, juntament amb les caigudes de dimecres, el fan abandonar la directriu alcista projectada des de mitjans de juliol”.

A curt termini, afegia, hauríem d'estar "molt pendents" del comportament de Rovi al suport dels 50 euros. "Un tancament per sota podria acabar portant una correcció fins al 50% d'aquest impuls alcista. Això podria portar la farmacèutica fins al nivell dels 46 euros", remarcava Nuez.

A mitjà i llarg termini, tot i això, el seu aspecte tècnic "és bo". I creu l'analista que "després de pair aquestes últimes pujades, el més normal és que puguem veure-hi una tornada al camí alcista".

Noticias relacionadas

contador