ep archivo   oficinas de bankinter en paseo de la castellana a 5 de marzo de 2023 en madrid espana
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

El Consell d'Administració de Bankinter ha acordat distribuir un dividend de 0,09 euros per acció el proper 26 de juny, que serà el primer corresponent als resultats de l'exercici 2024, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 7,63€
  • 0,34%

En concret, l'import net del dividend és de 0,09049502 euros, que procedeix d'una xifra bruta de 0,11172225 euros. Les accions començaran a cotitzar sense dret a percebre el dividend el 24 de juny, mentre que un dia després es determinarà el llistat d'accionistes que es podran beneficiar de la retribució en metàl·lic.

Igualment, el Consell de Bankinter ha aprovat un calendari de distribució de dividends amb càrrec als resultats del corresponent exercici, pel qual, després del pagament de juny, s'abonarà un segon dividend a compte al desembre, corresponent als comptes del segon i tercer trimestre.

Així mateix, obre la porta a un possible dividend complementari, subjecte a l'aprovació final per part de la Junta General d'Accionistes, que l'entitat abonaria l'abril del proper any.

Noticias relacionadas

contador