ep archivo   letrero del banco bankinter en una de sus oficinas de la capital en madrid espana a 25
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Bankinter afegeix al servei digital Patrimoni Immobiliari la possibilitat de conèixer el resultat de la qualificació energètica dels habitatges, amb el detall de consum i emissions, i la seva exposició a diferents riscos climàtics.

  • 7,64€
  • 0,18%

Com expliquen des de l‟entitat, un dels objectius d'aquesta novetat és conscienciar i ajudar els clients a promoure un millor ús de l'energia i a buscar fórmules d'estalvi que millorin l'eficiència energètica dels seus immobles i impulsin la sostenibilitat.

A més d'això, amb el servei de Patrimoni Immobiliari els clients poden conèixer de forma gratuïta i digital la valoració, el preu de lloguer i la liquiditat dels seus immobles, obtinguda en funció de diferents criteris d'anàlisi i tot això, presentat conjuntament al resta de posicions financeres per oferir una visió conjunta del patrimoni global del client.

Després de tres anys en funcionament, més de 50.000 clients amb un perfil digital, rendibles i molt vinculats amb el banc, utilitzen aquest servei. Aquests clients tenen més de 92.000 habitatges guardades a la seva posició global amb una valoració superior als 25.000 milions d'euros.

Per engegar aquest servei, Bankinter ha comptat amb la col·laboració de dues empreses: Minsait, pertanyent al Grup Indra, especialitzada en consultoria de transformació digital i Tecnologies de la Informació, per a l'obtenció de les valoracions, i ST Analytics, pertanyent al Grup Societat de Taxació, especialitzada en consultoria immobiliària i models de dades, per obtenir els resultats de qualificació energètica i riscos climàtics.

Noticias relacionadas

contador