ep archivo   bankinter y aena lanzan una tarjeta de fidelizacion para los pasajeros del gestor
EL BOSCO | AENA | BANKINTER - Archivo

Aena i Bankinter, a través de Bankinter Consumer Finance, han segellat una aliança a l'àmbit dels mitjans de pagament, a través de la qual posen a disposició de tots els passatgers una targeta de fidelització amb avantatges als aparcaments i botigues dels aeroports d'Aena a Espanya, així com assegurances de viatge gratuïts i embarcament sense esperes.

  • 191,30€
  • 0,10%
  • 7,93€
  • -0,33%

És la primera targeta de crèdit d'aquestes característiques que Aena llança de la mà d'una entitat financera.

La directora general Comercial i Immobiliària d'Aena, María José Cuenda, ha destacat que "es tracta d'una eina financera innovadora que ofereix als clients una àmplia gamma de beneficis i avantatges enfocats als comerços i serveis dels aeroports de la xarxa d'Aena a Espanya. Aquesta targeta de crèdit combina l'experiència i el coneixement de dos líders als seus respectius camps, cosa que garanteix una molt bona experiència de pagament. Amb característiques exclusives i ofertes atractives, aquesta targeta de crèdit és un complement de gran valor per a qualsevol persona que passi per un aeroport”.

El director general de Bankinter, responsable de Bankinter Consumer Finance, Alfonso Saez, ha subratllat que "estem enormement satisfets d'incorporar un soci estratègic com Aena a la nostra estratègia de mitjans de pagament. De la mà d'aquest gran grup, podrem ampliar la nostra capil·laritat en el negoci, reforçant-nos en un segment de client de perfil financer mitjà/mitjà-alt, d'alt interès per al banc. Suposa un pas endavant per consolidar la nostra activitat”.

La targeta Enjoy Aena està dissenyada per a tots aquells usuaris dels aeroports que vulguin accedir a un mitjà de pagament ràpid, senzill i amb avantatges comercials.

Comptarà amb una versió clàssica i una altra de premiun, que inclouran descomptes en compres a les botigues dels aeroports, embarcament sense esperes o fast track, descomptes als aparcaments d'Aena i accessos a sales VIP dels aeroports, a més d'assegurances de viatges gratuïts i accés a devolucions a totes les compres realitzades dins i fora de les instal·lacions aeroportuàries d'Aena.

Noticias relacionadas

contador