ep archivo   letrero del banco bankinter en una de sus oficinas de la capital en madrid espana a 25
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Bankinter ha fet un gir important en la seva estratègia comercial en elevar la remuneració del compte digital per a nous clients fins al 3,25% TAE, des del primer euro i sense límit d'imports per a la seva remuneració.

  • 7,89€
  • 0,00%

El compte digital de Bankinter tenia fins ara tres trams de remuneració en funció del saldo: un 1% per a saldos mitjans fins als 25.000 euros; una remuneració de l'1,25% per a saldos mitjans al compte entre 25.000 i 50.000 euros; i de l'1,50% TAE per a saldos mitjos superiors a 50.000 euros.

A partir d'ara, aquesta remuneració serà del 2%, fins a 25.000 euros; del 2,5% per a comptes amb saldos mitjans entre 25.000 i 50.000 euros, i arribarà a una remuneració del 3,25% TAE des del primer euro per a aquells comptes que tinguin un saldo mitjà superior a 50.000 euros durant el període de liquidació, que tindrà caràcter mensual.

El compte digital de Bankinter en les noves condicions serà contractable exclusivament a través de la web i de l'app per a nous clients del banc fins al 30 de setembre.

Es tracta d'un compte obert, amb total disponibilitat, que no té comissions ni d'administració ni de manteniment, ni exigeix ​​la domiciliació de rebuts o saldos mínims. El compte porta aparellat una targeta de dèbit sense comissió d'administració ni de manteniment, que permet disposar d'efectiu a dèbit de forma gratuïta a més de 17.000 caixers de tot Espanya.

Inclou, així mateix, moltes altres possibilitats disponibles també en altres comptes del banc, com la domiciliació de rebuts, transferències nacionals gratis a través del web o l'app, i accés des de tots els canals (internet, app, telèfon i oficines).

Noticias relacionadas

contador