ep el expresidente de bankia rodrigo rato derecha junto al exconsejero de caja madrid jose antonio
Pool - Archivo
1,78€
  • 0,05€
  • 2,65%

Bankia està en caiguda lliure. I la represa del procés judicial en què l'entitat bancària s'hagi embolicat ha disparat la seva volatilitat aquesta setmana. Si aquest dijous rebota amb vigor (+5%), ho fa des dels seus nous mínims històrics. Dilluns iniciava la setmana en deixar més d'un 4%, dimarts queia a prop d'un 2% i, dimecres, iniciava un rebot del 2% que ara perllonga.

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, afirma que "no hi ha per on agafar-lo". Rebots puntuals a part, fruit de la sobrevenda extrema en tots els terminis, "la veritat és que els títols de Bankia no poden ser més baixistes", postil·la.

"La debilitat és de tal calat que un potencial rebot cap a la zona de resistència dels 1,90-1,97 euros no seria res més que un simple rebot, un retrocés temporal a la primera de les resistència, abans suport, com són els anteriors mínim del Brexit", continua.

L'últim que se sap del cas Bankia és que Rodrigo Rato va voler treure el banc a borsa i no nacionalitzar-lo per mantenir així el seu lloc. així ho creu la fiscal del cas, Carmen Launa, que exposa aquests dies a l'Audiència Nacional la justificació de la seva acusació a quinze encausats pel debut borsari de Bankia.

"La [possible] pèrdua de control [del banc] va ser el detonant per mantenir l'opció de la sortida a borsa", va sostenir la fiscal durant la sessió de dimarts del judici, la segona des que es va reprendre el procés després de l'estiu.

Noticias relacionadas

contador