nvidiacbbolssa4

Els analistes de Bank of America han elevat aquest dijous el preu objectiu d'Nvidia fins a 165 dòlars per títol des de 150 dòlars, mentre han reiterat el consell de comprar després de conèixer els resultats del segon trimestre fiscal 2025 que la companyia va publicar ahir, després el tancament de Wall Street. Nvidia, que cau ara un 4% (enfront de les retallades inicials del 7%), cotitza actualment al voltant dels 122 dòlars.

  • 115,59$
  • -1,02%

Diu l'entitat que Nvidia és la seva principal aposta dins del sector i que, tot i que la volatilitat a curt termini podria persistir, "a llarg termini continua sent el principal beneficiari del cicle d'IA generativa".

Com a aspectes positius, subratllen la continuació del creixement i la força del xip Hopper, mentre que, al costat dels riscos, destaquen la incertesa al cronograma del xip Blackwell de propera generació.

"Reiterem la nostra recomanació de compra per a Nvidia, una de les principals seleccions del sector. Elevem el BPA (benefici per acció) ajustat per als anys 2025 i 2026 en un 9%, respectivament, als 2,81 i 3,90 dòlars, i augmentem el nostre preu objectiu a 165 dòlars des de 150”, indica l'informe de Bank of America.

"Ha estat un segon trimestre sòlid, amb vendes de 30.000 milions enfront de 28.600 milions del consens. No obstant, s'espera que l'acció tingui un comportament volàtil, ja que les perspectives de vendes per al tercer trimestre, de 32.500 milions, estan només modestament per sobre del consens de 31.900 milions i per sota de les expectatives més optimistes de 33.000-35.000 milions, probablement a causa del retard de la introducció de Blackwell per un trimestre", explica l'entitat.

BofA destaca també l'augment dels costos de Blackwell a curt termini, amb "un marge probablement proper al 73% al quart trimestre enfront del 75% estimat per al tercer".

"Malgrat el soroll trimestral, seguim creient en l'oportunitat de creixement única de Nvidia, la seva execució i la seva quota de mercat dominant de més del 80%, ja que la IA generativa encara és al primer cicle d'inversió", remarca BofA.

Noticias relacionadas

contador