ep archivo   sede corporativa de banco sabadell en sant cugat del valls barcelona
BANCO SABADELL - Archivo

Banc Sabadell ha començat a emetre targetes de dèbit d'empresa amb la inclusió de la certificació de Targetes Sostenibles de Mastercard, fabricades amb PVC reciclat.

  • 1,83€
  • 1,64%

Totes dues asseguren que, "amb aquesta iniciativa, Banc Sabadell i Mastercard demostren el seu compromís amb la protecció del medi ambient i les pràctiques empresarials responsables".

Les noves targetes d'empresa Mastercard de Banc Sabadell presenten dissenys personalitzats que permeten incorporar el logotip corporatiu, cosa que ajuda a diferenciar-les de les targetes particulars i reforça la identitat corporativa.

D'altra banda, aquestes noves targetes incorporen una assegurança d'accidents en viatges de fins a 120.000 euros, aportant tranquil·litat als usuaris durant els desplaçaments.

Per a més accessibilitat, les targetes es posen a disposició a través dels diferents comptes per a autònoms i empreses.

"Estan dissenyades per facilitar la gestió de pagaments i transaccions de les empreses en oferir les millors solucions per al dia a dia, donant suport alhora a la sostenibilitat juntament amb un disseny innovador que permetrà la personalització per part dels nostres clients. Els mitjans de pagament són un punt crític en la relació amb els nostres clients on l'eficiència i la rapidesa són claus per a l'èxit”, ha subratllat el director general i director d'Empreses i Xarxa de Banc Sabadell, Carlos Ventura.

Per part seva, la directora general de Mastercard Espanya, Paloma Real, ha assenyalat que "aquest acord s'emmarca en el compromís de Mastercard amb la societat i el medi ambient per aconseguir, de manera conjunta, un desenvolupament sostenible de l'economia espanyola. Els clients de banca d'empreses de Banc Sabadell no només tindran accés a targetes sostenibles o a nombrosos avantatges exclusius, sinó que disposaran de la tecnologia Mastercard i tindran al seu abast les eines més innovadores que faran que els pagaments siguin més senzills, àgils i segurs”.

Noticias relacionadas

contador