iag-a-suivre-a-londres

IAG ha anunciat aquest dilluns canvis al seu equip directiu amb efecte immediat. Alex Cruz, president i conseller delegat de British Airways, deixarà el seu càrrec de conseller delegat i continuarà com a president no executiu de l'aerolínia. Sean Doyle, president i conseller delegat de Aer Lingus, ha estat nomenat conseller delegat de British Airways i assumirà el càrrec de president després d'un període de transició.

IAG

  • 2,50€
  • 1,84%

Fernando Candela, conseller delegat de LEVEL, s'incorporarà al comitè de direcció de IAG assumint el nou càrrec de director de transformació.

A Aer Lingus, Donal Moriarty, actualment director d'assumptes corporatius de l'aerolínia, es convertirà en conseller delegat interí. El nomenament definitiu s'anunciarà "quan en sigui el moment", ha dit IAG.

En anunciar aquests canvis, Luis Gallego, conseller delegat de IAG va dir: "IAG ha demostrat ser un dels grups d'aerolínies líders del món amb una cartera de companyies reeixides. Estem travessant la pitjor crisi que enfronta la nostra indústria i estic segur que aquestes promocions internes asseguraran que IAG estigui ben posicionat per a emergir en una posició de fortalesa".

"Vull agrair a l'Alex tot el que ha fet a British Airways. Va treballar incansablement per a modernitzar l'aerolínia en els anys previs a la celebració del seu centenari. Des de llavors, ha liderat la companyia durant un període particularment exigent i ha aconseguit acords de reestructuració amb la gran majoria dels seus empleats".

"Sean Doyle té una àmplia experiència a British Airways, havent treballat allí durant 20 anys abans de passar a dirigir Aer Lingus fa gairebé dos anys, on ha dut a terme una feina excel·lent. Estic segur que continuarà fent-ho a British Airways".

"Fernando Candela, que té més de 25 anys d'experiència a la indústria aèria i ha fet un excel·lent treball tant a Iberia Express com a LEVEL, s'uneix al nostre comitè de direcció assumint el nou càrrec de director de transformació. Fernando coordinarà el canvi a tot el grup, enfocant-se a crear una companyia apta per a un futur diferent i preparada per aprofitar noves oportunitats. A curt termini, també continuarà sent conseller delegat de LEVEL fins que el seu substitut sigui designat".

"A mesura que el nostre nou equip s'uneix, seguim enfocats a prendre les decisions operatives i estratègiques correctes per al benefici a llarg termini de tots els grups d'interès d'IAG", conclou Gallego.

Noticias relacionadas

contador