ep aerogeneradores de audax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha tancat un contracte amb Ibermutua, Mútua Col·laborada amb la Seguretat Social No274, per subministrar l'electricitat a la totalitat dels seus 116 centres assistencials.

  • 1,79€
  • 0,56%

Ibermutua, que és una mútua d'àmbit nacional, havia iniciat la seva gestió el 1926 i després de la integració de diverses mútues d'àmbit provincial i regionals, a l'actualitat s'ha convertit en una de les primeres mútues d'Espanya.

El contracte d'electricitat 100% renovable tindrà una durada de 42 mesos i suposarà subministrar durant aquest període un total de 29.500.000 KWh.

L'acord ha incorporat la instal·lació, per part d'Audax Renovables, de sistemes de generació d'energia elèctrica que permetin l'autoconsum a Ibermutua a partir d'energies renovables. Per a això, s'instal·larà 30 kW de plaques solars fotovoltaiques repartits en instal·lacions situades sobre cobertes dels edificis de Ibermutua.

Audax Renovables, grup que ha centrat la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, s'ha situat com un dels operadors energètics actius d'Espanya. Així, al volum d'electricitat que comercialitza a grans consumidors del sector privat, s'han sumat contractes públics adjudicats recentment.

Noticias relacionadas

contador