audax energia portada
AUDAX

Audax Renovables cau un 17% al Mercat Continu. La companyia espanyola va tancar aquest dilluns, després del tancament de la sessió, l'absorció d'Audax Energia amb la seva dissolució sense liquidació i la transmissió en bloc de la totalitat del patrimoni.

  • 1,79€
  • 0,56%

Així ho va comunicar la pròpia energètica a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) en el qual anunciava la inscripció al Registre Mercantil de l'escriptura de fusió per absorció d'Audax Energia.

La fusió per absorció va ser aprovada al passat mes de juny pels seus consells d'administració

Els consells d'administració d'Audax Renovables i Audax Energia van aprovar al passat mes de juny el projecte de fusió per absorció que implicarà l'atribució de totes les accions de la societat absorbent a l'accionista únic de la societat absorbida, tant les creades en el marc de la operació com les adquirides en autocartera.

Així, perquè el soci únic d'Audax Energia rebi el nombre d'accions d'Audax Renovables que resultin de la relació de bescanvi, aquesta última augmentarà el seu capital social mitjançant la creació d'accions de nova emissió. L'augment del capital social suposarà per a la societat absorbent passar de tenir 98 milions d'euros a 210.200.000, mitjançant l'emissió de 300.287.276 accions de 0,7 euros de valor nominal cadascuna.

La fusió comportarà la integració de l'activitat de generació d'energia renovable desenvolupada per la societat absorbent i l'activitat de comercialització d'energia desenvolupada per la societat absorbida.

Noticias relacionadas

contador