ep aerogeneradors daudax renovables
AUDAX RENOVABLES - Archivo

Audax Renovables ha llançat dos programes de deute verd amb l'objectiu d'aconseguir finançament a preus competitius als mercats de capitals, tant l'espanyol com els internacionals. L'objectiu és finançar el seu creixement en la generació d'energia renovable i en la comercialització d'energia verda, a més de finançar possibles noves adquisicions a nivell nacional i internacional.

  • 1,79€
  • 0,56%

Audax Renovables ha registrat el 3 de juliol un programa d'emissió de bons per import de fins a 400 milions d'euros al MARF. Aquest programa atorga flexibilitat a la companyia per poder realitzar una o diverses emissions, a qualsevol termini i amb qualsevol mena d'estructura, fins que s'hagi aconseguit l'import aprovat.

Addicionalment, també ha registrat el seu primer programa internacional d'ECP (Euro Commercial Paper Programi) a la Borsa de Dublín, per import de 300 milions d'euros. Per realitzar aquesta operació ha comptat amb la col·laboració com a entitats col·locadores de Banc Santander i Bred Banque Populaire.

Aquest programa internacional està obert a qualsevol inversor professional a Europa, inclosos els grans fons internacionals.

Aquests dos programes de deute verd permetran a la companyia afrontar els seus reptes de creixement, tant en el negoci de generació com de comercialització d'energia renovable, amb les màximes garanties de solvència, ha assenyalat Audax.

El mes de juny, Audax Renovables va aprovar el seu Marc Normatiu de Referència per a Finançament Verd per a les seves pròximes emissions de bons que, en opinió de l'expert Vigeo Eiris, complia amb els requeriments establerts per l'Associació Internacional de Mercats de Capitals (ICMA), per la qual cosa va obtenir el nivell més alt de garantia. Això ha permès que aquest nou programa per valor de 400 milions d'euros registrat sl MARF sigui el primer a ser considerat com a 'verd', de manera que totes les emissions realitzades a l'empara d'aquest programa compleixen amb l'exigència de molts inversors internacionals que, entre els seus requeriments d'inversió, tenen els principis ambientals, socials i de govern corporatiu (ASG).

I l'abril passat la companyia va aconseguir ratificar el seu ràting d'Investment Grade (BBB-) atorgat per Axesor.

Noticias relacionadas

contador