ep archivo   letras y logo de atresmedia en la fachada de la sede del grupo de comunicacion
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

El grup de comunicació Atresmedia ha anunciat que pagarà un dividend de 0,18 euros bruts per acció.

  • 4,73€
  • 1,39%

Segons ha informat l'empresa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el Consell d'Administració d'Atresmedia ha acordat distribuir aquest pagament a cadascuna de les 225.732.800 accions de la companyia, 554.376 de les quals són accions pròpies, per la qual cosa els drets econòmics inherents a aquestes han estat atribuïts proporcionalment a la resta de les accions.

La data de pagament establerta per al dividend a compte és el proper dia 13 de desembre de 2023. Així, el 8 de desembre serà el 'last trading date', és a dir, el darrer dia en què es podran adquirir accions amb dret a dividend. De la mateixa manera, la data 'ex-date', la primera sessió en què els títols es negociaran sense dret a dividend queda fixada a l'11 de desembre. D'altra banda, el 12 de desembre es determinarà quins tenidors d'accions tenen dret a percebre aquesta remuneració (record date).

La companyia també ha indicat que Banc Santander actuarà com a entitat pagadora i que el dividend s'abonarà a través d'Iberclear.

L'octubre passat, Atresmedia va anunciar que va obtenir un benefici net de 71,5 milions d'euros als nou primers mesos de l'any, xifra que implica una caiguda del 4,4% enfront dels 74,8 milions del mateix període de fa un any . Els ingressos nets de la companyia de mitjans van millorar un 1,8%, fins als 666,4 milions des dels 654,4 milions d'euros.

Segons els analistes tècnics de Bolsamanía, el grup de comunicació s'enfronta a la resistència dels 3,74 euros. Si aconseguís superar aquests preus, és molt probable que puguem veure una extensió de les pujades fins als màxims anuals, dibuixats l'agost, als 3,84 euros.

Noticias relacionadas

contador