ep el consejo de llyc propone un dividendo de 0132 euros por accion
LLYC

Asúa Inversiones, la societat que dirigeix ​​Víctor Urrutia, ha entrat a l'accionariat de LLYC amb l'adquisició del 5% del capital social. A més, hi han augmentat la seva participació Global Portfolio Investments (Grup Majoral), del 7,5% al ​​9,48%, i el fons DLTV que gestiona Beltrán Palazuelo. Les compres s'han fet a 9,5 euros per títol.

Com recordeu, LLYC es troba immersa en un pla estratègic amb què preveu assolir uns ingressos operacionals de 130 milions d'euros el 2025, cosa que suposaria duplicar pràcticament la seva mida.

Des del començament d'any, la companyia ha dut a terme tres adquisicions: Lambert (Estats Units), Dattis (Colòmbia) i Zeus (Espanya).

"Estem encantats de comptar amb el suport i la confiança d'Asua Inversiones, la família Domínguez de la Maza i el fons DLTV. La seva aposta suposa, sens dubte, un impuls al nostre projecte de creixement. Aquesta empresa continua sent una gran oportunitat d'inversió amb un bon dividend, un recorregut a l'alça de l'acció i una ràtio baixa d'endeutament", ha assegurat Francisco Sánchez Rivas, president del Consell d'Administració de LLYC.

Així, LLYC Partners torna a estar conformada pels socis professionals de la companyia, després que les hereves del fundador José Antonio Llorente hagin convertit les seves participacions en aquesta societat en accions de LLYC.

LLYC Partners es queda ara amb el 25,89% de LLYC SA i es manté com a principal accionista de la companyia. Sumant-li la participació directa d'altres socis a LLYC SA, el 38,56% de la companyia és avui propietat dels seus principals directius.

"El model de socis de la companyia, dins de la nostra condició de cotitzada, garanteix un desenvolupament professional i el compromís amb els nostres col·laboradors per poder convertir-se en socis fruit del seu exercici professional", ha afirmat Alejandro Romero, CEO Global i President Executiu de LLYC Partners.

"Tres anys després d'haver sortit a borsa, LLYC és tres vegades més gran en ingressos, tres vegades més gran en beneficis i s'ha situat entre les 40 empreses més grans del món, amb només 1,5 vegades EBITDA de palanquejament. Ha repartit més de 5 milions d'euros de dividends i ha estat capaç d'adquirir set empreses del nostre sector per 45 milions d'euros. Sens dubte, són bons resultats", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador