le logo de l usine siderurgique arcelormittal a seraing 20240806154547

ArcelorMittal se situa aquest dimecres entre els valors de l'IBEX que més pugen (+1%) gràcies a la millora de recomanació de Deutsche Bank fins a comprar des de mantenir. El banc també ha elevat el preu objectiu fins a 28 euros des de 27 euros anteriors. ArcelorMittal cotitza actualment als 21 euros per títol.

  • 20,96€
  • 1,15%

El banc alemany espera un segon semestre difícil per a ArcelorMittal, però creu que els riscos estan "millor recollits a aquests nivells" i, per tant, el potencial a l'alça, basat en una reversió a la meitat del cicle, és "significatiu". En aquest sentit, subratlla que el 75% dels guanys per acer d'ArcelorMittal estan vinculats a mercats atractius.

Tot i aquestes perspectives favorables, Deutsche Bank reconeix que els múltiples de valoració de 3-4 vegades EV/EBITDA estan "erròniament segrestats pel negoci europeu, literalment valorat en zero".

"La direcció ha aprofitat això i ja ha recomprat aproximadament el 37% del capital des del setembre del 2020, i els rendiments de FCF (free cash flow) al cicle mitjà del 10-12% suggereixen que això continuarà", comenta el banc alemany. "Tot i així, atès a una pipeline de creixement significatiu en negocis amb alts múltiples, amb una gran part de capex ja gastada, creiem que això proporcionarà un potencial significatiu a l'alça".

Deutsche no descarta més canvis estructurals (en cas que persisteixi el descompte de valoració) i, atès que la relació risc-recompensa està significativament inclinada a l'alça, actualitza a comprar.

Noticias relacionadas

contador