ep archivo   instalaciones de tecnicas reunidas 20240122082403
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Aramco ha signat una carta d'intenció no vinculant amb una joint venture formada per Técnicas Reunidas (60%) i el grup xinès Sinopec (40%), per a l'adjudicació del potencial desenvolupament de tres plantes de compressió de gas a Jafurah, el jaciment més gran de gas no convencional del Regne d'Aràbia Saudita.

  • 11,48€
  • 1,41%

Segons la comunicació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'empresa espanyola ha avançat que la carta d'intenció també inclou els possibles treballs per instal·lar una connexió elèctrica de 230 kV a l'àrea de la subestació de la planta de gas i millorar-ne el sistema de bombament d'aigua.

Si fos adjudicat, el valor total del projecte s'estima en aproximadament 2.240 milions de dòlars, dels quals el 60% correspondria a Técnicas Reunidas.

La seva execució requeriria uns 44 mesos i la dedicació de més de 400 enginyers, molts especialitzats en processos químics.

Cal recordar que al mes de gener passat, el gegant energètic Saudi Aramco va adjudicar a la 'joint venture' formada per l'empresa espanyola Técnicas Reunidas i el grup xinès SEG (Sinopec Engineering Group) el desenvolupament de noves instal·lacions de fraccionament de Líquids de Gas Natural (LGN) a Aràbia Saudita. La inversió total derivada dels dos contractes pujava a més de 3.300 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador